Om Teakdäck.se

Efter många års erfarenhet från båtvarven på Orust så satsar vi nu vidare med något vi inte haft förut, nämligen en riktigt fin hemsida. En sida där du som blivande eller trogen kund alltid kan få de svar eller den service du söker.

Vi började som ynglingar i båtbranschen och har genom åren jobbat med i stort sett allt inom båtindustrin, nu när vi blivit riktigt erfarna tycker vi att det finns många viktiga saker på både gamla och nya båtar som behöver underhållas eller bytas.

Efter att ha lagt teakdäck i 30 år så anser vi oss vara specialister på detta. Våra vakuumlimmade däck gör oss unika i branschen. För de som vill ha de gamla hantverksmässigt skruvade däcken så är det naturligtvis inga problem heller, idag använder vi helt andra material än de som gav läckage förr.

Vår verksamhet har bas i Ellös på Orust men nuförtiden får man vara flexibel och lyhörd med sina kunder, därför kommer vi till er båt om så önskas.

För de som vill ha båten gjord hos oss så erbjuder vi inte bara förvaring utan även fullservice med allt du kan tänka dig för din båt. Motorrenoveringar, polering, ombyggnad,plastskador eller i stort sett vad som helst för just din båt.


Nu står vår nya fina hall inredd och färdig för att användas till alla båtjobben.Hallen är delvis i två våningar för att kunna jobba med de långa däcken till fabriken hos Arcona samtidigt som vi jobbar på kundbåtar.